Alla har bråttom, vi vet. Man hinner inte alltid hänga med i nyhetsflödet som man skulle vilja. Därför lanserar vi nu tre nya funktioner som hjälper dig att hänga med. Du behöver bara logga in på nyhetssajten så får du tillgång till de nya funktionerna.

Här är de nya funktionerna:

Följ skribent: Genom att följa en skribent säkerställer du att du alltid får ett meddelande när skribenten publicerar en ny artikel. Det här gör du genom att klicka på knappen "följ skribent" bredvid skribentens namn längst ner i en artikel. Vi påminner dig varje gång skribenten publicerar någonting. Alla artiklar samlas under "Mina nyheter", som ligger under ditt konto högst uppe på sajten.

Spara artikel: Har du bråttom och inte hinner läsa nu, men ändå vill vara säker på att du hittar artikeln när du har mer tid? Klicka då på den lilla stjärnan i början av artikeln. Alla artiklar samlas under rubriken "Sparade artiklar", som ligger under ditt konto högst uppe på sajten.

Följ ämne: Är du intresserad av något speciellt och vill vara säker på att du inte missar något vi publicerar om det? Klicka då på knappen ”följ ämne” som ligger längst ner i artikeln, så får du ett meddelande varje gång vi publicerar något nytt. Om artikeln saknar ämne betyder det att det inte finns ett ämne att följa. Alla artiklar samlas under "Mina nyheter", som ligger under ditt konto högst uppe på sajten.