Det är ingen speciellt bred trupp som Jaro åkte söderut med på söndagen. Utöver de två skadade backarna är inte heller Axel Vidjeskog redo för spel.

Dessutom spelade trion Jusa Ihalainen, Ilari Antila och Viktor Strömbäck med JBK på söndagen och är alltså också borta ur truppen.

Allt talar alltså för att det inte blir några stora förändringar. Backlinjen lär se ut som den gjort sedan Dárvin Chávez utgick skadad i premiären. Trion Kareem Moses, Pavle Milosavljevic och Toni Takamäki är mer eller mindre givna medan Samba Sillah och Toni Sjöstedt tampas om den andra platsen som ytterback.

Det som talar till Sillahs fördel är att Moses bästa position är högerback. Kommer Sjöstedt in ska Moses förmodligen flyttas över som vänsterback.

Måndagens kanske mest intressanta beslut Tomi Kärkkäinen har att fatta är hur mittfältstrion ska se ut. Jaros mittfält har inte lyckats koppla greppet i någon av de två första matcherna. Nu är frågan om Kärkkäinen vänder på triangeln och spelar med två balanserade mittfältare för att öka lite på stabiliteten.

Frågan är också vilka spelare som får förtroendet. Blir det en chans till för Kim Böling eller kommer Kazuki Takahashi in från start?

Anfallstrion med Seth Paintsil, Sasa Jovovic och Christopher Mandiangu lär inte genomgå några förändringar.