|

Friluftsjazz på Strandis

På dagen två år efter att Anders Lindhs Orkester uppträdde inför publik för första gången återvänder orkestern till första platsen den spelade på för att ge en friluftskonsert.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Under premiärspelningen på Strandis i Larsmo för två år sedan hade orkestern solen i ögonen större delen av kvällen och kunde därför knappt se vare sig noter eller publik. Applåderna kunde den dock höra.

Orkestern myntade då begreppet Solgassjazz och får man tro väderleksrapporterna blir det mera av den varan klockan 18 lördagen den 14.7.

I orkestern ingår förutom Anders Lindh vid pianot Timo Miettinen på kontrabas, Guy Sandvik på trummor, Håkan Storbacka på gitarr och Rolf Wallendahl på tenorsax.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan