Ryanair ställer in 600 flygningar då kabinpersonalen strejkar

NyhetsbildZoom
Omkring 100 000 passagerare kommer att drabbas av strejken i nästa vecka, uppger Ryanair. Foto: Arkiv/TT/Vidar Ruud
Ryanair kommer att ställa in mer än 12 procent av sina flygningar 25 och 26 juli då kabinpersonalen går ut i en omfattande strejk.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det irländska flygbolaget säger i ett uttalande att det handlar om upp till 300 flygningar per dag, vilket kommer att drabba nära 100 000 passagerare som planerar att resa till och från Belgien, Portugal och Spanien.

Lågprisbolaget ställde in 30 flygningar den 12 juli när piloter på Irland gick ut i den dittills största strejken.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan