|

Lasse Stefanz-profilen Olle Jönsson gör solobesök i Österbotten

NyhetsbildZoom
Sångaren Olle Jönsson är den självklara frontfiguren i dansbandet Lasse Stefanz, men han har även en solokarriär. Jönsson gör två konserter i Österbotten i augusti.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Lasse Stefanz spelade nyligen i Åminne folkpark i Malax. I augusti återkommer bandets sångare Olle Jönsson för att göra två solokonserter i Österbotten. Det blir spelningar i Bergsparken i Oravais den 22 augusti och på Strandis i Larsmo den 23 augusti, klockan 19.

Pianisten Thomas Enroth är kapellmästare. Enroth har arrangerat om Lasse Stefanz-låtar till akustiska låtar, för stråkkvartett och steelgitarr och piano. På repertoaren finns bland annat "Vid en liten fiskehamn", Blott en dag och "De sista ljuva åren".

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan