|

Lasse Stefanz-profilen Olle Jönsson gör solobesök i Österbotten

NyhetsbildZoom
Sångaren Olle Jönsson är den självklara frontfiguren i dansbandet Lasse Stefanz, men han har även en solokarriär. Jönsson gör två konserter i Österbotten i augusti.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Lasse Stefanz spelade nyligen i Åminne folkpark i Malax. I augusti återkommer bandets sångare Olle Jönsson för att göra två solokonserter i Österbotten. Det blir spelningar i Bergsparken i Oravais den 22 augusti och på Strandis i Larsmo den 23 augusti, klockan 19.

Pianisten Thomas Enroth är kapellmästare. Enroth har arrangerat om Lasse Stefanz-låtar till akustiska låtar, för stråkkvartett och steelgitarr och piano. På repertoaren finns bland annat "Vid en liten fiskehamn", Blott en dag och "De sista ljuva åren".

Kommentarer
|

MÖK firade minnet av Pehr Henrik Nordgren

Nyhetsbild
Hederskapellmästare Juha Kangas ledde Mellersta Österbottens Kammarorkesters minneskonsert till Pehr Henrik Nordgren. Bilden är från en repetition inför konserten. Foto: Arkiv/Jessica Poikkijoki
Mellersta Österbottens kammarorkester (MÖK) hyllade sin hädangångne vän och hovkompositör Pehr Henrik Nordgren (1944–2008) och hans 75-årsdag (19.1) med en konsert, ett uruppförande och en ny skiva.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Blue Fox vann efter straffslag

INNEBANDY När den första kedjan inte levererade framåt klev den tredje fram när Blue Fox damer vann med 3-2 (0-0, 0-1, 2-1) efter straffslag mot Hatsina.

Nyhetsbild
Utrikes

Misstänkt mässlingsfall i Umeå

Ett barn som besökt primärvårdsjouren och Norrlands universitetssjukhus under veckan misstänks vara drabbat av den mycket smittsamma och potentiellt farliga sjukdomen mässling, rapporterar lokala medier.

Nyhetsbild
Sport

Sjöström och Storvall tävlade i Österrike

SKIDSPORT. Az Grit Team hade 2 tävlande i årets Dolomitenlauf i Österrike, Annika Sjöström och Eric Storvall. Annika Sjöström vann damklassen 42 km på lördag.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan