|

Vasa stads konstundervisning håller öppet hus

NyhetsbildZoom
Vasa stad ordnar undervisning i musik och teater, konst och hantverk för barn och unga. Foto: Pressbild
Har du funderat på vad som görs på Taikon och på Kuula-institutet? På torsdag är det öppna dörrar hos stadens grundläggande konstundervisning och musikklasser.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Välkommen att bekanta dig med musikklasserna och den grundläggande konstundervisningen torsdagen den 10 januari på Kuula-institutet, Skeppsgatan 16. 

Presentationen börjar klockan 18 i Toivo Kuula salen. Tillställningen riktar sig i första hand till förskolebarn och elever i årskurs 1–2 samt deras föräldrar.

Det blir nonstop-verkstäder och uppvisningar. Under kvällen kan besökarna prova på olika instrument, bildkonst, dans, cirkus, slöjd och teaterkonst, och kanske hitta en ny, trevlig hobby. 

Kommentarer
|

Ny bok om Rundradion – Yle har fått kämpa för sin integritet

Nyhetsbild
– Det finns både provokatörer och neutrala journalister på Yle, och olika program har olika uppgifter, säger docent Paavo Oinonen. Foto: Mikael Piippo/SPT
Rundradiobolaget Yle har fått utstå kritik och anklagelser genom hela sin historia, men bolaget har klarat sitt uppdrag att främja finländarnas allmänbildning bra. Det säger docent Paavo Oinonen som skrivit en bok om Rundradion.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan