|

Pressfrihetens dag till ära: Alla plusartiklar är gratis för den som loggar in

En del av ÖT:s redaktion: Frida Öst, Petter Granroth, Lotta Lappinen, Jessica Poikkijoki, Marcus Jansson, Linda Forth, Sofie Stara, Eva-Maria Björk, Kenneth Myntti och Jenny Björklund.  Zoom
Foto: Kevin Åkerlund

En del av ÖT:s redaktion: Frida Öst, Petter Granroth, Lotta Lappinen, Jessica Poikkijoki, Marcus Jansson, Linda Forth, Sofie Stara, Eva-Maria Björk, Kenneth Myntti och Jenny Björklund.

Pressfrihetens dag den 3 maj betyder fest på nyhetssajterna. Till och med söndag kan du läsa alla plusartiklar och e-tidningen gratis!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På nyhetssajten finns både öppna och låsta artiklar. De låsta artiklarna har beteckningen ”Plus” och är vanligtvis bara tillgängliga för dem som har en prenumeration. Den här veckan gör vi ett undantag: Från måndag till söndag är alla plusartiklar gratis. Du får läsa hur mycket du vill och när du vill. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och logga in.

– Plusmaterialet på våra sajter är vår satsning på kvalitetsjournalistik. Det är en kvalitetsstämpel på vårt innehåll som produceras exklusivt för våra prenumeranter, säger HSS Medias redaktionella chef Niklas Nyberg.

Också e-tidningen är gratis hela veckan bara du loggar in. E-tidningen är papperstidningen i digital form. Läs den genom att klicka på rubriken ”e-tidningen” i menyn uppe på nyhetssajten. Välj sedan ”logga in” för att skapa ett nytt konto eller logga in med ditt befintliga. I läsplatta eller mobil kan du ladda ner vår e-tidningsapp innan du börjar läsa. Det ger en bättre läsupplevelse.

Det lönar sig att fortsätta vara inloggad hos oss även efter söndag eftersom du då kan: Följa skribenter och få meddelande varje gång dina favoritskribenter publicerar en ny artikel, du kan också spara artiklar för senare läsning. Du kan också följa ämnen. Det betyder att du får ett meddelande när vi skriver något om ditt favoritämne. Allt detta gör du enkelt när du öppnat en artikel.

Annons
Trevlig läsning!

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan