|

Dan Aykroyd tillbaka i nya "Ghostbusters"

Dan Aykroyd kommer medverka i nya "Ghostbusters". Zoom
Foto: Arkiv/Sarah Hummert/AP/TT

Dan Aykroyd kommer medverka i nya "Ghostbusters".

Skådespelaren Dan Aykroyd bekräftar att han skrivit på för den nya "Ghostbusters"-filmen, skriver NME. Den kommer att vara en fortsättning på de två "Ghostbusters"-filmerna från 1980-talet och göras av Jason Reitman, son till Ivan Reitman som regisserade originalen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Även Sigourney Weaver kommer reprisera sin roll som Dana Barrett. Bill Murray ska ha fått läsa manus, men har ännu inte skrivit på någonting, uppger regissören.

– Det kommer att vara alla, eller åtminstone de flesta, originalskådespelarna och sedan några unga stjärnor. Det blir fantastiskt, säger Dan Aykroyd i en podcastintervju.

Filmen uppges inte ha något att göra med Paul Feigs "Ghostbusters"-film från 2016 med bland andra Melissa McCarthy och Kristen Wiig i huvudrollerna. Filmen möttes av massivt motstånd i vissa hörn av internet då det var kvinnor som spelade huvudrollerna. Skådespelaren Leslie Jones från 2016 års film har kallat de nya "Ghostbusters"-planerna "förolämpande".

Nya "Ghostbusters" väntas gå upp på bio 2020.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

LISTA: Här är sångerna som österbottningarna sjunger i kväll

Dennis Rönngård skräddarsyr allsångsrepertoaren utifrån publikens önskemål.
Foto: Kasper Dalkarl

Dennis Rönngård skräddarsyr allsångsrepertoaren utifrån publikens önskemål.

"Vi har fått in en fin blandning av sånger", säger allsångsledaren Dennis Rönngård inför kvällens sändning på webben. Det är VBL, ÖT och Sydin som bjuder in till allsång.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan