|

Fotbollspodden 103: Kritik av lista

Fotbollspodden med Sören och Björn. Zoom
Foto: Jonas Brunnström

Fotbollspodden med Sören och Björn.

Listan med Jaros tio bästa utländska förstärkningar någonsin skapar debatt i det nya avsnittet av Fotbollspodden.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fotbollen står stilla. Men det betyder förstås inte att det inte finns en hel del att snacka om när det gäller fotbollens värld. Under den senaste tiden har ÖT-sporten backat bandet lite och gjort en ranking över de tio bästa utländska förstärkningarna någonsin i Jaro. Den här listan är Sören och Björn inte helt överens om. 

Det blir förstås också funderingar om läget just nu. Klubbarnas ekonomiska läge och när fotbollen kan tänkas starta igen. 

Fotnot: Podden bandades innan Jaro kom med beskedet att spelarna halverar sina löner

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Rebecca Sandnäs och Teodora Westerlund drar till skidgymnasiet i Sollefteå i höst

Det bär av västerut för Rebecca Sandnäs och Teodora Westerlund i höst. Efter avslutad skolgång vid Oxhamns i Jakobstad styr de båda skidskyttarna kosan mot Sollefteå och skidgymnasiet där.
Foto: Patrik Sundqvist

Det bär av västerut för Rebecca Sandnäs och Teodora Westerlund i höst. Efter avslutad skolgång vid Oxhamns i Jakobstad styr de båda skidskyttarna kosan mot Sollefteå och skidgymnasiet där.

De vill inte kalla det ett stort äventyr, men pionjärer är Rebecca Sandnäs och Teodora Westerlund likafullt. De är de första finländska skidskyttarna som börjar studera vid skidgymnasiet i Sollefteå.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan