|

Fotbollspodden 103: Kritik av lista

Fotbollspodden med Sören och Björn. Zoom
Foto: Jonas Brunnström

Fotbollspodden med Sören och Björn.

Listan med Jaros tio bästa utländska förstärkningar någonsin skapar debatt i det nya avsnittet av Fotbollspodden.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fotbollen står stilla. Men det betyder förstås inte att det inte finns en hel del att snacka om när det gäller fotbollens värld. Under den senaste tiden har ÖT-sporten backat bandet lite och gjort en ranking över de tio bästa utländska förstärkningarna någonsin i Jaro. Den här listan är Sören och Björn inte helt överens om. 

Det blir förstås också funderingar om läget just nu. Klubbarnas ekonomiska läge och när fotbollen kan tänkas starta igen. 

Fotnot: Podden bandades innan Jaro kom med beskedet att spelarna halverar sina löner

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Jaro och JBK söker gemensam tränare

Jaros P11-lag får sina bronsmedaljer av dåvarande talangtränaren Jimmy Wargh 2018. Till vänster lagets tränare och tillika JBK:s ordförande Johan Nyman.
Foto: Sören Bäck/Arkiv

Jaros P11-lag får sina bronsmedaljer av dåvarande talangtränaren Jimmy Wargh 2018. Till vänster lagets tränare och tillika JBK:s ordförande Johan Nyman.

Jaro Junior och JBK söker en gemensam tränare på heltid som ersättare för Jimmy Wargh som i år kombinerade uppdragen som JBK-tränare och talangtränare för Jaros juniorer.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan