|

LYSSNA: Teaterpoddens första avsnitt hittar du här

Tobias Klemets fångar upp österbottniska sommarteatrar i sin podd "Teaterpodden". Zoom
Foto: Privat

Tobias Klemets fångar upp österbottniska sommarteatrar i sin podd "Teaterpodden".

Hör samtalet mellan Tobias Klemets och Simon Nystén, Marja Vuori och Tilda Eklund.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

LYSSNA: Klicka här för att komma till Teaterpodden

Från att vara kaffekokar-assistent till att bli ordförande för en sommarteater. Regifilosofi och Agatha Christie. Långa fina dagar som skådespelare på Närpes teater och om hur det är “mammas fel”.

Det här är några av flera samtalsämnen som dyker upp i det första avsnittet av Teaterpodden med Tobias Klemets och gästerna Simon Nystén, Marja Vuori och Tilda Eklund.

Vi tar ett gott samtal med dessa tre som alla är med Närpes teater i produktionen Agatha Christies "Råttfällan’" och hur är det att lägga upp en vinterpjäs istället för en sommarteater pjäs?

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Robin hoppas att festivalen i Jakobstad kan bli av – "Jag är optimistisk inför hösten"

Hösten 2018 gästades Jeppis Jazz Festival av Yellowjackets feat. Luiciana Souza. Från arrangörernas sida hoppas man kunna ta emot utländska artister igen den här hösten.
Foto: Markku Jokela/Arkiv

Hösten 2018 gästades Jeppis Jazz Festival av Yellowjackets feat. Luiciana Souza. Från arrangörernas sida hoppas man kunna ta emot utländska artister igen den här hösten.

Robin Käldström känner sig optimistisk inför hösten. Då borde tillräckligt många ha vaccinerats mot coronaviruset för att det ska gå att ordna en festival i Jakobstad.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan