UPPROP: Ännu hinner du skicka in bilder på din uteplats

Har du en balkong, ett uterum eller en altan som du tycker om? Skicka in bilder till oss och berätta lite om din uteplats. Zoom
Foto: Arkiv/Marcus Lillkvist

Har du en balkong, ett uterum eller en altan som du tycker om? Skicka in bilder till oss och berätta lite om din uteplats.

Kära läsare, hur ser din uteplats ut? Är det en traditionell altan eller kanske ett tjusigt uterum? Vi vill veta.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sommaren är här och vi tillbringar gärna ledig tid utomhus. En middag i kvällssolen, en tupplur i hammocken eller ett samtal över en kaffekopp tillsammans med vänner. En trevlig uteplats gör utevistelsen behaglig.

Vi vill veta hur din uteplats ser ut. Har du format den enligt egna önskemål och vad är det bästa med att ha en uteplats?

Har du en mysig balkong? Kanske du hör till den skara som njuter av lata dagar på en altan med många soltimmar? Eller kanske du aldrig är längre bort än några trappsteg och ett kliv från ett dopp i en badtunna?

Mejla in en eller flera bilder på din uteplats till uteplats@hssmedia.fi. Skriv också var uteplatsen finns och vem som fotograferat bilden.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan