|

Camilla Läckberg och Peter Jöback planerar dansbandsmusikal

Camilla Läckberg och Peter Jöback tar sig an dansbandsmusik. Arkivbild. Zoom
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Camilla Läckberg och Peter Jöback tar sig an dansbandsmusik. Arkivbild.

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Camilla Läckberg skriver på en dansbandsmusikal tillsammans med Peter Jöback och sångcoachen Evelina Olsén. Projektet är i uppstartsfasen och enligt Camilla Läckberg själv ska musikalen innehålla kända dansbandslåtar, men även nyskrivet material.

"Så vanzinnigt roligt projekt. Vi har precis börjat i den kreativa änden, story, låtar, med mera och har precis nyligen börjat inleda samtal med producenter och teatrar", skriver deckardrottningen på Instagram.

Enligt bolagsordningen för företaget Danzdanz AB ska man syssla med "musikaler, musikmanuskript samt eventproduktion och publicistverksamhet".

Camilla Läckberg gav sig nyligen in i filmbranschen med bolaget Bad Flamingo och gjorde filmen "Glaciär", tillsammans med bröderna Alexander och Baker Karim. Peter Jöback har haft en lång musikalartistkarriär med musikaler som svenska "Kristina från Duvemåla" och internationell huvudroll i "Fantomen på operan".

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan

Läs ÖT digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande