|

Fotbollspodden 121: Är Jaro redo för toppstrid?

Sören Bäck och Björn Bredbacka. Zoom
Foto: Jonas Brunnström

Sören Bäck och Björn Bredbacka.

Jaro imponerade inte mot bottenlaget Jippo. Men kan stundtals högpresterande Ekenäs IF passa Jaros spelstil bättre? Den tankegången är Bäck och Bredbacka inne på i det nya avsnittet av Fotbollspodden.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Efter två nödvändiga segrar mot svagare motstånd väntar några avgörande dagar för Jaro. Två matcher på fem dagar kan bli en tydlig fingervisning om Jimmy Warghs Jaro är redo att slåss i den absoluta toppen. 

I Fotbollspodden blir det en hel dal tankar inför onsdagens toppmöte och förstås funderingar kring den knappa segern mot Jippo. Dessutom blickar Bäck och Bredbacka lite nedåt i tabellen och konstaterar att Niklas Vidjeskogs KPV är på väg att göra en extrem upphämtning och kanske kan vi rent av få en övre slutserie med tre österbottniska lag. 

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan