|

LYSSNA: Martin Norrgård i nyhetspodden Bakom rubrikerna

Martin Norrgård. Zoom
Foto: Mikael Nybacka

Martin Norrgård.

Nu är Norrgård ny stadsdirektör i Nykarleby. I vårt sommarsamtal i nyhetspodden Bakom rubrikernas berättar Norrgård varför han engagerar sig politiskt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Martin Norrgård upplevde några extremt turbulenta dagar i april. Som en blixt från klar himmel meddelade det finländska skidförbundet att Norrgård slutar som vallachef för skidlandslaget. Jobbet beskriver Norrgård som det tuffaste han har haft.

Tiden i det blåvita landslaget blev kort. Bara några dagar efter att Norrgård avgick som vallachef i Finland presenterades han som nygammal vallare för det svenska skidlandslaget.

I sommarsamtalet öppnar han upp mera kring vad som hände under de intensiva dygnen i april, och varför han valt att engagera sig politiskt. Det blir också en del prat om hur det är att vara pappa. Intervjun gjordes i juni 2021. 

Avsnittet med Martin Norrgård hittar du på HSS Medias lyssnasajtSpotify och Apple podcasts.

Annons
 

Listen on Apple Podcasts
 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan