|

Fotbollspodden 134: Glöm ligan den här hösten

Sören Bäck och Björn Bredbacka. Zoom
Foto: Kevin Åkerlund

Sören Bäck och Björn Bredbacka.

Självklart ska Jaro till övre slutserien, och gärna lite kvaldramatik i Jakobstad i höst. Men enligt Fotbollspodden är 2022 inte rätt år att stiga till ligan.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fotbollspodden är tillbaka och tittar lite närmare på Jaros insats mot KPV och en sommar som varit poängmässigt stark och spelmässigt klart bättre efter bottennappet i Karleby. Det blir förstås också snack om transferfönstret och Jaros värvningar och värvningen som inte ser ut att bli av. 

Sören och Björn blickar också fram emot hösten som kan bli högintressant. Detta inte minst tack vare upplägget där till och med det lag som slutar fyra efter övre slutserien är med och kvalar om en ligaplats. Men trots goda chanser till ligakval känns det orealistiskt att tänka sig Jaro som ett ligalag våren 2023.  

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan