Vad har du för kärleks- och sexrelationer? Vad är det bästa som en partner gjort för dig? Vad skulle du förändra i er relation om du fick chansen? Upplever du ditt liv som meningsfullt och vad bidrar i så fall till det?

Relationen till oss själva och andra spelar en avgörande roll för hur vi mår. Kanske också för om vi upplever livet som meningsfullt.

"Hur ser vi österbottningar på oss själva: Är vi romantiker? Är vi nöjda med oss själva som partner? Har vår självbild förändrats under de senaste åren?"

I början av januari lanserade Vasabladet och Österbottens Tidning frågespalten och podden Handen på hjärtat där ni läsare och lyssnare kan ställa frågor om sex, relationer, personlig utveckling och existentiella frågor.

Den 14 februari firar många av oss alla hjärtans dag, eller vändagen, då vi uppmärksammar människor som står oss extra nära. Nu undrar vi vilka relationer du upplever som viktiga i ditt liv och varför.

Hur ser vi österbottningar på oss själva: Är vi romantiker? Är vi nöjda med oss själva som partner? Har vår självbild förändrats under de senaste åren?

Delta i vår enkät. Du hittar frågorna här. Du kan vara anonym.

Enkäten är avslutad och tar inte emot fler svar.