|

Daniel Paro skrev brev till 200 riksdagsledamöter: "Vårdreformen måste stoppas"

Nyhetsbild
Under 20 år var Daniel Paro produktutvecklingsdirektör på Wärtsilä. Efter pensioneringen utvecklade han ett intresse för samhällsekonomi och politik när han enligt egen utsago märkte att reformer är ett uttryck för politiskt maktspel. Han kallar sig "undersökande samhällsdebattör" och har gjort otaliga egna studier på effekterna av olika reformer. Foto: Anna Sourander
Vårdreformen kan bli en ekonomisk katastrof som Finland aldrig återhämtar sig från, säger Daniel Paro. Hans oro utmynnade i ett brev till alla 200 riksdagsledamöter.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Kommunen säljer stugorna vid Seljes på nätet – tomtpriserna slogs fast

KRONOBY Kronoby kommun säljer campingstugorna vid Seljes via en nätauktion. Kommunstyrelsen har också slagit fast tomtpriserna på området.

Nyhetsbild
Sport

Johaug nobbar Tour de Ski

Therese Johaug är nästa storstjärna att tacka nej till Tour de Ski. Det står klart när Norges skidförbund nu har presenterat truppen till årets upplaga av tävlingen. Även Ragnhild Haga står över.

Nyhetsbild
Inrikes

Elina Grundström: Många har fel uppfattning om mediernas rättelser

De finländska mediernas vaktorgan, Opinionsnämnden för massmedier, firar femtio år och hoppas på tillskott i kassan och vloggare som nya medlemmar.

Nyhetsbild
Lokalt

Varje vinter skadas barn och vuxna i pulkabacken – här är några råd innan du åker

VASA Nu när vi fått ett vintersnötäcke är det snart dags att bege sig ut i pulkabacken. Men före du åker nerför olika backar kan det vara skäl att göra en riskkartläggning, säger akutens servicechef Ann-Katrin Brandtberg vid Vasa centralsjukhus.

Mest läst senaste veckan