Brännbacka-Brunell vill bli viceordförande för SFP i Österbotten

NyhetsbildZoom
Brita Brännbakca-Brunell. Foto: Arkiv/Jonas Brunnström
På lördagens kretsmöte i Bergö kommer SFP i Österbotten att välja nytt kretspresidium bestående av ordförande och två viceordförande. Brita Brännbacka-Brunell ställer sig till förfogande som viceordförande för Österbottens kretsstyrelse.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Brännbacka-Brunell sitter som bäst sin andra period som fullmäktigeledamot i Jakobstad och är medlem i stadsstyrelsen. Hon har också erfarenhet från arbetet i kretsstyrelsen, och har suttit med i SFP i Österbottens kretsstyrelse som både ersättare och ordinarie.

– Vi står inför en period med flera stora val och jag vill vara med och jobba för att SFP ska nå framgång i dessa val i Österbotten. Jag vill bland annat vara med och jobba för att vi ska återta det fjärde mandatet i riksdagsvalet. Jag vill engagera, öka intresset och stödet för SFP i Österbotten. Vår politik behövs mer än någonsin i dagens Finland, säger hon.

Brännbacka-Brunell kommer från Jakobstad och jobbar som utbildningschef på YA i Österbotten.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan