Hoplop öppnar stor lekpark i Tyskland

NyhetsbildZoom
Hoplops största lekpark har öppnats i Tyskland. Foto: Hoplop
Hoplop öppnar en stor lek- och äventyrspark i närheten av Köln i Tyskland. Det är samtidigt kedjans första stora internationella satsning. Inomhusparken i Pulheim är kedjans största.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Hoplop satsar på den internationella marknaden. Den nya parken i Pulheim slog upp dörrarna i början av juni. Lekytan i parken är närmare 5 000 kvadratmeter.

Kedjan, som grundades 2006, har sammanlagt 21 parker i Finland. I Vasa finns Hoplop på Mejerigatan.

– Tyskland är för oss en intressant marknad. Potentialen är stor eftersom det finns många barnfamiljer i Tyskland. Vi kommer säkert att stöta på konkurrens, men vi är beredda, säger Petri Pitkäranta, vd för Hoplop.

Den nya parken finns i Nordrheim-Westfalen i närheten av Köln. I området bor närmare 18 miljoner invånare.

Jag rekommenderar artikeln
Senast publicerat
Glad & arg
kl 7:52
Glad & arg
kl 7:50
Glad & arg
kl 7:49
Visa fler
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan