|

Mattias drömrestaurang blev en succé – nu ekar den tom, men: "Ingen idé gräva ner sig"

Mattias Åhman startade Hejm i fjol. Det har gått över förväntan. Han hoppas kunna öppna restaurangen igen för matgäster i sommar – med en ny terrass.
Foto: Mikael Nybacka

Mattias Åhman startade Hejm i fjol. Det har gått över förväntan. Han hoppas kunna öppna restaurangen igen för matgäster i sommar – med en ny terrass.

Hejm är Mattias Åhmans livsdröm. Restaurangen var fullbokad i åtta månader – sedan kom coronan och kalendern tömdes på en sekund. Men stjärnkocken från Pensala tänker inte ge upp.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan