|

Löfs är årets företag

Tommy och Mikael Löfs, far och son är glada över utmärkelsen. Zoom
Foto: Eva-Stina Kjellman

Tommy och Mikael Löfs, far och son är glada över utmärkelsen.

Företaget Löfs i Larsmo har fått Jakobstadsnejdens Juniorhandelskammares företagspris 2014.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Löfs fungerar som underleverantör för metallindustrin i regionen och utför olika typer av målningar. Företaget är fortfarande ett familjeföretag men har i dag 27 anställda och en omsättning som ligger kring 2,4 miljoner euro. Företaget har lyckats växa lönsamt även i tider av ekonomisk osäkerhet och det var också en av motiveringarna till varför företaget tilldelades priset. Företagarpriset har delats ut varje år sedan 1975 och det ges till framgångsrika företag verksamma i Jakobstadsregionen. I fjol gick priset till djurfodertillverkaren Mush och året innan fick Lundagård priset.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Valnämnden i Borgå räknade fel – Larsmokandidat föll ur stiftsfullmäktige

Borgå domkyrka.
Foto: Arkiv/Sören Jonsson

Borgå domkyrka.

Tre personer som trodde att de var invalda i stiftsfullmäktige fick på måndagen beskedet att de inte alls kom med. Bland dem Larsmobon Thomas Fagerholm.

Mest läst senaste veckan