ENKÄT: Många gillar att promenera och träna styrka – delta i vår enkät och berätta om dina motionsvanor

Den allra största delen av dem som svarat på vår enkät om motion säger att deras motion består bland annat av promenader. Zoom
Foto: 123rf

Den allra största delen av dem som svarat på vår enkät om motion säger att deras motion består bland annat av promenader.

Många har redan svarat på vår motionsenkät, men ännu finns det chans att delta. Vi undrar bland annat hur ofta du motionerar och varför.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den överlägset populäraste motionsformen bland dem som hittills svarat på Vasabladets, Österbottens Tidnings och Syd-Österbottens motionsenkät är promenader. Hela 75 procent av dem som svarat på enkäten säger att deras motion består av promenader, men inte enbart promenader utan ofta blandat med andra motionsformer. På god andra plats kommer styrketräning. 

Endast en liten del säger sig följa ett träningsprogram. Men de som har ett skriver att det är det bästa sättet att motivera sig och nå sina målsättningar. 

Hur ser dina motionsvanor ut? Gå in på vår enkät och svara på frågor som rör dina motionsvanor. Du hittar enkäten här.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan